Home » Beste motorrijschool in Hoek van Holland

Beste motorrijschool in Hoek van Holland

Wil je je motorrijbewijs halen en ben je op zoek naar een goede motorrijschool in de buurt van Hoek van Holland? Dan zijn er verschillende rijscholen waaruit je kunt kiezen. Echter kan de kwaliteit en flexibiliteit per rijschool verschillen. Daarom vergelijken we de beste motorrijschool in Hoek van Holland.

Motorrijschool Hoek van Holland

Bij Motorrijschool Hoek van Holland ben je bij het juiste adres voor het behalen van je motorrijbewijs. Zowel de lichtere rijbewijzen (A1 en A2), als het rijbewijs voor onbeperkt vermogen kunnen bij de motorrijschool behaald worden. De duur van een motorles betreft 1,5 uur. Er wordt ook een pakket van 5 lessen aanboden alsmede verschillende trainingen die de motorrijvaardigheid verbeteren.

Ben je er nog niet helemaal zeker van of motorrijden echt iets voor jou is, dan is het ook mogelijk om een proefles te nemen. Besluit je daarna met lessen door te gaan, dan wordt het bedrag verrekend met je eerste les. De tarieven bij Motorrijschool Hoek van Holland zijn als volgt:

Motorrijschool Hoek van Holland wordt beoordeeld met een 7,9 en is te vinden op de Prins Hendrikstraat 401, in Hoek van Holland.

Motorpoint Den Haag

Motorpoint Den Haag is ook actief in Hoek van Holland en biedt de mogelijkheid om een spoedcursus te doen voor het lichte of zware categorie motorrijbewijs (A1, A2 en A). Hiermee kun je al in 2 tot 8 weken beschikken over je motorrijbewijs. Tevens is het mogelijk om een normale motorrijbewijs opleiding te doen. De kosten van een losse les van 60 minuten bedraagt 40 euro. Daarnaast biedt Motorpoint Den Haag verschillende pakketvormen aan. Hierin zitten bijvoorbeeld de bijzondere verrichtingen van de motor en het praktijkexamen. Dit is mogelijk vanaf 875 euro. Overige prijzen zijn op aanvraag beschikbaar, zoals de kosten voor het behalen van het A2 motorrijbewijs. Gedurende de lessen krijg je persoonlijke begeleiding en tips om je motor skills tot een goed niveau te brengen. Motorpoint Den Haag wordt beoordeeld met een 7,7 en is gevestigd op de Baandert 62, in Sittard.

Verkeersschool de Hoog

Ten slotte staat Verkeersschool de Hoog goed aangeschreven als rijschool voor het behalen van het motorrijbewijs. Bij deze rijschool in Vlaardingen kun je terecht voor het behalen van zowel het motorrijbewijs A1, A2 en A. Rijschool de Hoog biedt een uitgebreid assortiment van opleidingen aan. Zo kun je kiezen voor de Turbocursus voor 999 euro. Inbegrepen bij dit pakket zijn:

  • 8 lessen bijzondere verrichtingen motor
  • 7 lessen verkeersdeelname motor
  • Het AVB en AVD examen motor
  • De eigen verklaring

 

De andere tarieven zijn als volgt:

Verkeerschool de hoog staat bekend om zijn vriendelijke, ervaren instructeurs en persoonlijke begeleiding staat hoog in het vaandel. De motorrijschool wordt niet voor niets beoordeeld met een 4,8 van 5.